Zonwering

Bij Westland Veranda’s en Zonwering hebben we verschillende soorten zonwering voor de ramen en het terras van uw woning, maar ook voor uw overkapping. Bij Westland Veranda’s en Zonwering werken we voornamelijk met de merken Leiner en Gibus. Topkwaliteit voor een goede prijs.

Zonwering voor uw overkapping
Voor uw overkapping kunt u bij Westland Veranda’s en Zonwering kiezen uit screens, onderdakzonwering, bovendakzonwering en zonwerend glas. Welk type zonwering het beste is, hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en wat het beste past bij uw overkapping. We geven u hierin graag goed advies, zodat u de beste keuze maakt.

Type zonwering voor de woning:

  • Knikarmschermen
  • Screens
  • Rolluiken

Onze collectie

zonwering-screens-01-westlandverandas

Screens

Westland Veranda’s en Zonwering levert screens van de merken Leiner en Gibus. Screens zijn een ideale zonwering. Ze zijn weersbestendig en houden de warmte echt buiten. Daarbij kunt u overdag wel van binnen naar buiten kijken, maar niet van buiten naar binnen. Screens zijn verkrijgbaar in een groot aantal uitvoeringen, met diverse doekkleuren en met verschillende bedieningsmogelijkheden; zowel handbediend als elektrisch. U kunt ook kiezen voor onze solarscreens, een ideale uitvoering waarbij er niet meer naar binnen geboord hoeft te worden.

zonwering-knikarmscherm-01-westlandverandas

Knikarmschermen

Westland Veranda’s en Zonwering levert knikarmschermen van de merken Leiner en Gibus. Een knikarmscherm is een ideale zonwering voor op uw terras en zorgt voor schaduw en privacy. Knikarmschermen zijn uitgevoerd met verschillende doekkwaliteiten en kleuren. Optioneel ook uit te breiden met een exclusieve Led-lichtlijst en extra volants. Knikarmschermen zijn zowel elektrisch als handbediend verkrijgbaar. Als extra beveiliging is er ook een zon/windmeter als optie leverbaar.

zonwering-rolluiken-01-westlandverandas

Rolluiken

Rolluiken zijn een ideale zonwering, maar isoleren ook fantastisch. Tevens zijn rolluiken inbraakwerend en beschermen ze extra tegen extreme weersomstandigheden. Rolluiken zijn zowel elektrisch als handbediend uit te voeren en ook te leveren met solaraandrijving. De kast en de lamellen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, zodat u de meest ideale combinatie kunt samenstellen die bij uw woning past.

01-onderdakzonwering-westland-verandas

Onderdakzonwering

Onderdakzonwering bestaat uit flexibele doeken die bevestigd zijn onder het dak van uw veranda. Ze kunnen gemakkelijk worden uitgerold om schaduw te creëren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren, en kunnen elektrisch bediend worden met een afstandsbediening of een app op uw telefoon.

01-bovendakzonwering-westland-verandas

Bovendakzonwering

Bovendakzonwering is uiterst efficiënte vorm van zonwering en wordt boven op het dak van uw veranda gemonteerd, waardoor de directe zonnewarmte geblokkeerd wordt voordat deze het dak bereikt.

01-screens-westland-verandas

Verandascreens

Verandascreens zijn verticale zonweringen die aan de zijkanten van een overkapping worden geplaatst. Ze zijn gemaakt zijn van materiaal dat de zon blokkeert, maar waarbij u wel zicht naar buiten behoudt. Verandascreens bieden ook bescherming tegen wind en insecten.

01-zonwerende-beglazing-westland-verandas

Zonwerende beglazing

Als u een volledige glazen overkapping heeft, kunt u kiezen voor zonwerende beglazing. Dit glas heeft een speciale coating die de hoeveelheid warmte en Uv-straling vermindert, terwijl het natuurlijke licht nog steeds wordt doorgelaten.

Bezoek onze showroom

Kortom, de keuze voor het type zonwering hangt af van uw persoonlijke voorkeuren, uw financiële keuzes en de specifieke kenmerken van uw overkapping.
Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor het beste advies bij u thuis .

Komt u er niet uit? Vraag gratis advies