Veranda’s

Een veranda of terrasoverkapping zorgt voor meer ruimte in uw huis en in uw leven. Ruimte om te genieten van het buitenleven en te ontspannen; bij zon, regen, wind of zelfs sneeuw.

Onze producten zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Onze veranda’s zijn vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen die weinig onderhoud nodig hebben, zoals aluminium, polycarbonaat of glas. Zo kunt u jarenlang, dag in dag uit, genieten van het buitenleven aan huis!

Wij bieden aluminium veranda’s, lamellendaken en pergoladaken. Alle modellen maken wij voor uw woning volledig op maat.

Voordelen aluminium

  • Sterk en licht materiaal
  • Duurzaam & lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Recyclebaar / Milieuvriendelijk

Onze collectie

veranda-ambiance-collectie-westlandverandas

Op aanvraag

Ambiance collection

Aantrekkelijk geprijsd met vele mogelijkheden

01-veranda-allure-westland-verandas
Vanaf €2750,-

Allure collection

Robuust en duurzaam met een stijlvolle uitstraling

lamellendak-collection-02-westland-verandas
Op aanvraag

Lamellendak collection

Topkwaliteit van de merken Gibus en Pallazzo

pergoladak-collection-01-westlandverandas
Op aanvraag

Pergoladak collection

Topkwaliteit van de merken Leiner en Gibus

Waarom een veranda?
Een veranda levert u meer vierkante meters woonruimte op zodat u ruimer kunt wonen zonder te verhuizen. Daarnaast kunt u het hele jaar buiten zitten en al vroeg in het voorjaar genieten van de eerste zonnestralen. Zeker met het Nederlandse weer geen overbodige luxe.

Kortom, een mooie aanvulling op uw huis met als extraatje een stijging van de waarde van de woning. Daardoor is een overkapping een goede investering voor de toekomst.

Wat zijn de verschillen tussen een veranda, een terrasoverkapping en een tuinkamer?
De termen veranda, overkapping, terrasoverkapping en tuinoverkapping worden vaak door elkaar gebruikt. Ze betekenen ook bijna hetzelfde. Het verschil is dat een veranda vaak tegen het huis aan wordt gebouwd en een overkapping overal in de tuin kan staan. Onze veranda’s uit de Allure collectie kunnen we ook vrijstaand voor u plaatsen. Een veranda kunt u zelf monteren of door onze vakkundige monteurs laten plaatsen.

Een tuinkamer is een veranda die uitgebreid is met (glazen) zijwanden of glazen schuifwanden waardoor een comfortabele ruimte ontstaat waar u het hele jaar kunt genieten.

Wat zijn de voordelen van een aluminium veranda?
Onze producten van hoogwaardig, recyclebaar aluminium zijn duurzaam geproduceerd. Om preciezer te zijn: wij werken voornamelijk met aluminium met een 6063 T6 legering. Dit is een kwalitatief hoogwaardig materiaal en heeft een paar voordelen:

Sterk en licht materiaal

Het is een zeer sterk maar licht materiaal dat bestand is tegen zware belasting, waardoor het zeer geschikt is voor de bouw van alle dragende profielen. Het wordt hierdoor mogelijk om veranda’s te bouwen met slechts twee staanders, wat weer als voordeel heeft dat er meer ruimte op de vloer ontstaat en het uitzicht vrij blijft.

De sterkte van het materiaal verkleint ook de kans op doorbuigingen en barsten waardoor u langer kunt blijven genieten van de veranda.

Onderhoudsvriendelijk

Heeft u een overkapping van hout laten bouwen dan zult u veel tijd kwijt zijn aan het onderhouden. Met aluminium heeft u dit probleem niet. Zo houdt u tijd over om te genieten. Af en toe schoonmaken is voldoende.

Duurzaam geproduceerd

Het aluminium wat wij gebruiken kan worden gerecycled en worden hergebruikt waardoor het een zeer duurzaam materiaal genoemd mag worden.

Weersomstandigheden

Aluminium heeft weinig last van verschillende weersomstandigheden, het gaat niet rotten en als u aan zee woont heeft de zoute neerslag veel minder invloed op de kwaliteit van het materiaal.

Een veranda op maat

Omdat elk huis en elke tuin zijn eigen specifieke kenmerken heeft is elke veranda maatwerk. Daarom komen we bij u langs om uw specifieke situatie te bekijken en ter plaatse alle maten op te nemen. Hierdoor kunnen we een veranda plaatsen die voldoet aan al uw wensen en behoeften.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Snelle en zorgeloze plaatsing

Een veranda aan huis laten plaatsen hoeft niet te betekenen dat u wekenlang in het puin zit. Door onze werkwijze garanderen wij een snelle en comfortabele plaatsing van de veranda.

Uw veranda uitbreiden met extra accessoires
Om extra leefcomfort te creëren kunt u uw veranda uitbreiden met extra accessoires. Denk dan bijvoorbeeld aan zonwering, smartfolie/aanuitglas of airconditioning.

Verder tovert u een standaard veranda of terrasoverkapping om tot een comfortabele tuinkamer met onze glazen schuifwanden. Zo zit u in de winter lekker beschut en laat u in de zomer gemakkelijk frisse buitenlucht binnen op de momenten dat jij dat wilt.

Komt u er niet uit? Vraag vrijblijvend advies