1. Westland Verandas monteert glazen schuifwanden en overige accessoires enkel onder terrasoverkappingen welke door Westland Verandas zijn goedgekeurd.
 1. Bij het gebruik van onderdelen die niet afkomstig van Westland Verandas zijn, zal de garantie op de constructie vervallen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van andere typen dakpanelen, houten staanders maar ook alle andere onderdelen die toegevoegd of gewijzigd worden ten opzichte van de standaardproducten van Westland Verandas.
 1. Indien onze monteurs minimaal 1 volledige dag bij u bezig zijn met monteren, dan vertrekken zij vaak tussen 06.00 en 07.00 uur vanaf ‘s-Gravenhage, afhankelijk van de af te leggen afstand.
 1. De bestelde producten worden meegenomen op de dag van de montage.
 1. De locatie waar de producten geplaatst worden, dient vrij te zijn van obstakels, zodat onze monteurs ongehinderd hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.
 1. U dient de fundering van uw bestelling zelf te verzorgen wanneer u deze niet bij uw aankoop besteld heeft. Bij de fundering van de glazen schuifwanden is het van belang dat deze waterpas ligt om kieren te voorkomen. Westland Verandas plaatst bij bestaande fundering de glazen schuifwand op deze ondergrond, maar is niet verantwoordelijk voor mogelijke kieren die zichtbaar zijn doordat de fundering niet waterpas ligt.
 1. Indien uw product stormschade heeft opgelopen, neem dan contact op met uw verzekering. Stormschade zoals het vallen van een baksteen op een terrasoverkapping valt buiten de garantie. Indien u de stormschade wilt laten herstellen door Westland Verandas dan is dit enkel mogelijk indien Westland Verandas de herstelwerkzaamheden heeft goedgekeurd.
 1. Wanneer u een bestelling heeft geplaatst waarbij de monteurs tegels en/of andere materialen uit uw terras moeten verwijderen dan zullen zij deze na de montageklus niet terug leggen. Hetzelfde geldt voor het verplaatsen en/of verwijderen van tegels en/of materialen voor een herstel- of serviceklus op een later moment.
 1. De werkplek van de monteurs dient voorzien te kunnen worden van een stroompunt waar een haspel op aangesloten kan worden voor de diverse elektrische gereedschappen die bij de montage gebruikt worden.
 1. Op de dag van montage dient iemand aanwezig te zijn die instructies kan geven aan de monteurs over de exacte montagewensen van uw bestelling. In overleg worden de mogelijkheden besproken en uw instructies opgevolgd.
 1. Indien u uw terras wilt vernieuwen, laat het oude terras dan liggen tot de glazen schuifwand gemonteerd is. Indien uw oude terras al verwijderd is kan dit moeilijkheden opleveren voor de monteurs. Als u niet zeker weet of uw terras werkbaar is voor de monteurs, neem dan contact op met onze klantenservice.  Westland Verandas is niet aansprakelijk voor schade aan uw woning, de terrasoverkapping en/of het railsysteem (met glazen schuifwanden) als gevolg van verzakkingen van het terras/ de ondergrond waarop de terrasoverkapping wordt geplaatst. U bent zelf verantwoordelijk voor het bepalen van de draagkracht van het terras/de ondergrond waarop de terrasoverkapping en/ of het railsysteem (met glazen schuifwanden) wordt gemonteerd en of de draagkracht voldoende is voor de plaatsing van onze producten. Ook in het geval u het terras vervangt nadat de terrasoverkapping en het railsysteem (met glazen schuifwanden) (door ons) is gemonteerd dient u rekening te houden met de kans op verzakking van de terrasoverkapping of het railsysteem. U dient hier zelf bij deze werkzaamheden rekening mee te houden. Eventuele verzakkingen als gevolg hiervan zijn ons niet te verwijten. De kosten van herstel komen in dit geval dan ook voor uw eigen rekening.
 1. Mocht het voorkomen dat Westland Verandas de bestelling niet op de afgesproken montagedatum kan monteren, dan is hier geen coulance-regeling op van toepassing. Westland Verandas neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om een nieuwe montagedatum af te spreken.
 1. Bij iedere levering zal er gevraagd worden naar een identiteitsbewijs. Dit is voor het verifiëren van de juiste bezorglocatie.
 1. Laat u het railsysteem door Westland Verandas plaatsen op keramische tegels, bestaand beton of andere typen tuintegels?
  Westland Verandas kan in dit geval niet aansprakelijk gesteld worden voor scheuren, breuken of andere geleden schade.