Over Westland Veranda’s en Zonwering

We zijn specialist in het ontwerpen, op maat maken, bouwen en plaatsen van terras- en tuinoverkappingen, veranda’s en glazen schuifwanden en zijn gevestigd in Den Haag.

In de regio Den Haag en omgeving o.a. Delft, Naaldwijk, Maasdijk, Monster, Wassenaar, Rotterdam en Zoetermeer plaatsen we onze veranda’s en zonwering.

We komen al jaren bij onze klanten thuis en hebben gemerkt dat er behoefte is aan een bedrijf dat het anders doet. Een veranda hoeft niet de hoofdprijs te kosten en het plaatsen hoeft geen weken te duren.

Door onze efficiënte manier van werken kunnen we binnen een dag een veranda plaatsen.

Wij leveren aan consumenten in Nederland, België en Duitsland en hebben jarenlange ervaring. Deze ervaring stelt ons in staat om producten van hoge kwaliteit te leveren voor eerlijke tarieven.

Vakmanschap zorgt voor tevreden klanten
Bij ons werken ervaren vakkundige mensen. Mensen met verstand van zaken en een passie voor hun werk. Sinds de oprichting blijven we werken aan het ontwerp, de bouw en plaatsing van veranda’s en glazen schuifwanden.

Vakmanschap betekent voor ons dat wij werk afleveren waarover we tevreden zijn. Wij zijn trots op elke geplaatste veranda.

Eigen productiefaciliteit

Wij ontwerpen en produceren al onze producten zelf in onze eigen werkplaats. Hier werken meer dan 10 mensen aan de productie van onze veranda’s en glazen schuifwanden.

 • Hoge kwaliteit
 • Snel leveren en plaatsen
 • Eerlijke tarieven
 • Op maat gemaakt
 • 10 jaar garantie

Westland Verandas en Zonwering is aangesloten bij de Overkapping­adviseurs
Door aangesloten te zijn bij De Overkapping­adviseurs maken we deel uit van een krachtig samenwerkingsverband van bedrijven die gespecialiseerd zijn in het leveren van overkappingen zoals veranda’s, tuinkamers, kapschuren, lamellendaken, pergoladaken en alle daarbij behorende uitbreidingen en opties zoals wandsystemen, zonwering en de inrichting van uw overkapping.

Aangesloten bedrijven kiezen voor bekende merken en staan voor kennis, vakmanschap, kwaliteit en service. Ze werken met eigen, speciaal opgeleide montageteams. OrangeVie is het eigen merk van de op het gebied van interieur en styling. In de webshop van de Overkapping­adviseurs kunt u deze producten direct bestellen.

Garantiefonds
Westland Verandas is ook aangesloten bij het GFOB. Dat is hét Garantiefonds voor de veranda- en overkappingsbranche. Dat is een garantie op financiële zekerheid, garantie en kwaliteit als u kiest voor onze veranda’s, terras- en tuinoverkappingen en glazen schuifwanden. Hier leest u alle informatie over het GFOB.

“Wij gaan voor snelheid, kwaliteit en klanttevredenheid. Door onze werkwijze kunnen we snel en comfortabel veranda’s en zonwering plaatsen bij onze klanten.

Onze klanten staan bij ons voorop. Daarom staan we altijd klaar voor advies en het beantwoorden van uw vragen.”

Devin Soysuren

Devin Contact Westland Verandas

Wat onze klanten zeggen

Wat zijn wij blij dat we voor Westland Veranda hebben gekozen. We hebben lang gezocht en hadden veel vragen: welke fundering? Kan maatwerk wel? En nog een tal van vragen. Bij veel aanbieders kregen we of geen goed antwoord of was het gevoel niet juist. Toen Devin bij ons binnenkwam en in alle rust onze vragen beantwoordde en mogelijkheden met ons besprak wisten we dat het goed ging komen. Technische vragen werden a la minute gecheckt met zijn montage team. Een dag later een mooie offerte en sneller dan verwacht was het montage team er al. Aardige en keurige gasten met heel veel ervaring en kennis. Een paar dagen rommel in de tuin, maar dan heb je ook wat zeg! We zijn er superblij mee. De kwaliteit van het materiaal tot de netheid van de montage: top! We hebben de tuinkamer nu een maand of 8 en het is de favoriete kamer van het hele gezin. Devin en team, bedankt voor alles!

Try Mike

Zeer tevreden over het geleverde product. Ziet er top uit. Service is uitstekend, word goed gecommuniceerd. Prijs/kwaliteit is ook uitstekend. Goeie gasten die het werk uitvoeren. Devin bedankt!

Werner Dingenouts

Onlangs hebben we aan huis, een tuinkamer door Westland Veranda’s laten plaatsen. Naast een professionele begeleiding, hebben we het contact als erg informeel en prettig ervaren. Devin komt zijn afspraken na, is gastvrij en levert goede kwaliteit. Hij is goed bereikbaar en beantwoord alle vragen snel. We zijn niet alleen heel erg blij met het eindresultaat, maar ook met de manier waarop dit tot stand is gekomen. Van ons krijgt Westland Veranda’s een dikke 10.

Bianca de Winter

Devin heeft een fantastische tuinkamer bij mij neergezet met behulp van professionele vakmensen. Van het begin tot het einde is het geweldig verlopen. En er wordt met je meegedacht tijdens de bouw. Ik dank Devin en zijn mannen voor het prachtig stuk werk. En nu genieten in mijn tuinkamer.

Tineke vanKester

We waren al enige tijd op zoek naar een tuinkamer. Toen we bij Westland Verandas waren hadden we, na een gesprek met Devin, meteen een goed gevoel. Hij gaf uitgebreide voorlichting over de materialen en de mogelijkheden. We zijn erg tevreden over de afhandeling, het plaatsen van de tuinkamer staat er nu een maand en we zitten er dagelijks in. Het is er al snel lekker warm en we ervaren het als een fijne en mooie uitbreiding van onze huiskamer waar je heerlijk van kunt genieten. Bedankt Devin! Het is echt top!

W M

Onze tuinkamer is. Zo goed als af (deuren worden nog vervangen en en zetwerk kon pas worden ingemeten als de veranda staat dus daar wacht ik nog op.

Tot zover erg tevreden! Devin is helder in communicatie en de jongens hebben netjes gewerkt. Ik stond op vrijdagavond (zonder echte afspraak) voor een dichte deur maar Devin kwam direct terug om alsnog de offerte rond te kunnen maken. Voor mij was het van te voren afspreken van vaste dagen voor de plaatsing erg belangrijk en dit kon en is geregeld volgens afspraak. Na afloop wordt ook netjes opgeruimd en geveegd, fijn! Ook netjes aangepaste prijzen nadat fundering toch minder diep ging dan gedacht (in mijn voordeel).

Ondanks dat nog niet alles af is ben ik tot zover erg tevreden. We genieten al enorm van de tuinkamer.

Carolien van Vliet

Vanaf het moment dat we in de showroom aankwamen tot aan de voltooiing van onze veranda, waren we onder de indruk van de professionele, vriendelijke en informatieve manier waarop Devin en zijn team zich hebben gedragen. De kwaliteit van de afwerking en het eindproduct is uitzonderlijk.

Celeste Du Preez

Daarom kies je voor Westland Verandas

Kiezen voor een veranda of glazen schuifwanden van Westland Verandas, betekent kiezen voor echt kwaliteit. We werken uitsluitend met A-merk kwaliteit materialen en als toegewijde professionals zorgen we ervoor dat jouw verandaproject soepel en plezierig verloopt, van het eerste begin tot de oplevering.

We streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen en je te voorzien van een veranda waar je gegarandeerd jarenlang van gaat genieten.

Neem direct contact op

 • Topkwaliteit veranda’s en glazen schuifwanden
 • Duurzame, sterke materialen
 • Minimaal 10 jaar garantie
 • Maatwerk vanzelfsprekend
 • Alles gefabriceerd in eigen fabriek
 • Nederlandse kwaliteit
 • Uitstekende service en advies
 • Hoge klanttevredenheid
 • Ervaren montageteams

Komt u er niet uit? Vraag gratis advies