Over Westland Veranda’s

Wij zijn specialist in het ontwerpen, op maat maken, bouwen en plaatsen van terras- en tuinoverkappingen, veranda’s en glazen schuifwanden en zijn gevestigd in Den Haag. Wij werken in de regio Den Haag en omgeving o.a. Delft, Naaldwijk, Maasdijk, Monster, Wassenaar, Rotterdam en Zoetermeer.

Wij komen al jaren bij onze klanten thuis en hebben gemerkt dat er behoefte is aan een bedrijf dat het anders doet. Een veranda hoeft niet de hoofdprijs te kosten en het plaatsen hoeft geen weken te duren.

Door onze manier van werken kunnen we binnen een dag een veranda plaatsen.

Ons team

Wij zijn onderdeel van een bedrijf dat al meer dan 20 jaar veranda’s produceert en levert aan consumenten in Nederland, België en Duitsland. Deze ervaring stelt ons in staat om producten van hoge kwaliteit te leveren voor eerlijke tarieven.

Vakmanschap zorgt voor tevreden klanten

Bij ons werken ervaren vakkundige mensen. Mensen met verstand van zaken en een passie voor hun werk. Sinds de oprichting blijven we werken aan het ontwerp, de bouw en plaatsing van veranda’s en glazen schuifwanden.

Vakmanschap betekent voor ons dat wij werk afleveren waarover we tevreden zijn. Wij zijn trots op elke geplaatste veranda.

IMG_6036

Eigen productiefaciliteit

Wij ontwerpen en produceren al onze producten zelf in onze werkplaats in Helmond. Hier werken meer dan 10 mensen aan de productie van onze veranda’s en glazen schuifwanden.

  • Hoge kwaliteit
  • Snel leveren en plaatsen
  • Eerlijke tarieven
  • Op maat gemaakt
  • 10 jaar garantie
Fabriek van Westland Verandas

"Wij gaan voor snelheid, kwaliteit en klanttevredenheid. Door onze werkwijze kunnen wij snel en comfortabel veranda's plaatsen bij onze klanten.

Onze klanten staan bij ons voorop. Daarom staan wij altijd klaar voor advies en het beantwoorden van vragen."

Devin Soysuren, directeur

Wat onze klanten zeggen

Wij zijn erg tevreden met de geplaatste veranda, ziet er keurig uit. Maken er al veel gebruik van en genieten vol op. Hij past heel goed bij ons huis.

Michelle Groot

We zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden, de veranda is netjes en vakkundig geplaatst, goede en mooie materialen

Jessica Hogenwerf